Tóth Kata nyerte az Asztalitenisz MEFOB-ot!

Tóth Kata, a Kecskeméti Főiskola hallgatója, nyerte a Pécsett rendezett Asztalitenisz Mefob-ot, és egészen biztosak lehetünk benne, hogy nem a véletlen műve volt, hiszen ötödszörre hajtotta végre ezt a bravúrt! Rövides egy rövid riporttal jelentekeztünk, amelyben első kézből értesülhetünk az 5. bajnoki címről

A PTE csapata összesen 15 pontot szerzett a bajnokságon (2 arany, 2 ezüst, 5 bronz), ezzel maga mögé utasította Debreceni Egyetem (DE) csapatát, akik megszerzett érmeik révén (3 ezüst, két bronz) 8 ponttal büszkélkedhetnek. A bronzérmes a Széchenyi István Egyetem (SZE) lett 2 aranyéremmel és hat ponttal. Ezzel immár harmadik éve a PTE az összesített pontverseny győztese.

A férfi csapat kategóriában is a dobogó legfelső fokára a PTE csapata állhatott, míg a második helyet a DE, a harmadik helyet pedig a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) hallgatói szerezték meg. A hölgyeknél a csapatverseny aranyérmese a SZE lett, az ezüstérmet a PTE I-es csapat, míg a bronzérmet a PTE II-es csapat vihette haza.

Férfi párosban aranyérmet szerzett Bihercz Tamás és Bihercz Gábor a PTE párosa, ezüstérmes lett Bán Gergő és Nagy Balázs (DE), bronzérmes pedig Varga Csaba és Csetle Zoltán (SZTE).

Női párosban első helyen Bálint Brigitta és Mógor Evelin (SZE) végzett. Másodikként Szenner Zsófia és Dénes Tímea (PTE), harmadikként pedig Fülöp Szilvia és Nagy Szilvia (DE) végzett.

A férfiak között egyéniben aranyérmes lett a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) hallgatója, Molnár Gergely, az ezüstérmet Bogádi Imre (BCE) vitte haza, míg a bronzérmet Varga Csaba (SZTE). Női egyéniben Tóth Kata (Kecskeméti Főiskola) aranyéremmel gazdagodott, a dobogó második fokára Fülöp Szilvia (DE) a harmadikra pedig Tóth Andrea (PTE) állhatott.

Facebook

Magyar Egyetemi- Főiskolai Sportszövetség

Galéria

Eseménynaptár