Miért érdemes csatlakozni a Sporpont programhoz?

A SportPont Program országos egyetemi sport- és egészséges életmód népszerűsítő kampány elsődleges célja, hogy a már sportoló hallgatók mellett, azokat a hallgatókat szólítsa meg, akik nem sportolnak rendszeresen, vagy ez idáig egyáltalán nem foglalkoztak a sportolás gondolatával. A SportPont Programba érkező regisztrációk alapján láthatóvá válik, hogy országos szinten mennyi hallgató kapcsolódott be aktívan az egyetemi sportba.

A Program sikerességében kulcsszerepet játszanak az intézményekben alakult sportirodák, sportprogramok szervezői és az intézmények sportszakmai munkatársai.  Mind a MEFS szabadidősport pályázat SportPont regisztráció alapú elosztási rendszere, mind a kiemelkedően teljesítő intézmények és Sportirodák jutalmazása a célt és a megvalósítás folyamatát hivatottak elősegíteni. Az intézmények és a MEFS közös érdeke, hogy egyre több hallgató vegyen részt a SportPont Programban és ezzel nagyot lépjünk az egészségesebb értelmiséggel rendelkező társadalom felé.  A Sportirodáknak és sportprogram szervezőknek ezért csak annyit kell tennie, hogy rendezvényeiket a Programba kapcsolják, majd ösztönzik a hallgatókat a regisztrációra és felveszik adataikat az azonosítás érdekében.

Amint a fenti fotó is bizonyítja , a Kecskeméti Főiskola hallgatói sem tétlenkedtek ,mert megérkezett az első sportszer szállítmány , amit az elnyert támogatásból vettünk!Ezek egy részével a Gamf sportcsarnokában landol , a többi része pedig a homokbányai kollégiumnál kerül bevetésre!

Nagyon sok sportos tervünk van még ,de hogy ezeket megvalósítsuk , a regisztrációt folyatatni kell itt : http://sportpont.hu/db/register 

 

Hát regisztráljatok és csatlakozzatok a sportpon gyűjtő eseményekhez!

Facebook

Magyar Egyetemi- Főiskolai Sportszövetség

Galéria

Eseménynaptár