Hordozható napelemes laptop töltők

A hordozható napelemes töltők piaca egyre inkább bővül, azonban ez nem jelenti azt, hogy a választás is egyszerűbb a különböző termékek között. Megpróbáltuk összeszedni, a korábban be nem mutatott választékot.

A hordozható töltők még korántsem tökéletesek, egyik sem tudja megoldani a teljes, rövid idejű töltést, ám teljesítményük folyamatosan javul. A legfontosabb tulajdonságok a megfelelő töltés biztosítása a zökkenőmentes munkához, amikor nincs áram a közelben; a könnyű hordozhatóság és természetesen a megfizethető ár. Ezen tulajdonságokon keresztül mutatjuk be a választékot.

Solarrolls. A gyártó a legideálisabb szabadtéri töltőnek tartja termékét, mely kiválóan alkalmas hátizsákos kirándulásokhoz vagy kempingezéshez. Teljesítménye a forgalmazott méretenként változik, egy laptop töltésére is alkalmas roll 14 wattos. Ez elegendő a töltöttségi szint fenntartásához, használat nélkül pedig 5-10 óra alatt, a napfénytől függően, feltölti az akkumulátort. A különböző méretű és teljesítményű töltők egymáshoz kapcsolhatók, megsokszorozva kapacitásukat. Ahogy a neve is mutatja, feltekerhető, tehát nagyon egyszerű a hordozása. Mivel vízálló, változatos terepen használható biztonsággal. A legnagyobb forgalmazott méret 12 col széles illetve 57 col hosszú, súlya körülbelül 500 gramm. Az árak természetesen a mérettől függően változnak 295 és 655 dollár között. A laptop töltésére alkalmas, legnagyobb méretű solarroll kerül 655 dollárba.

 

(forrás : napenergia.hu)

Facebook

Magyar Egyetemi- Főiskolai Sportszövetség

Galéria

Eseménynaptár