Egyetemi kosárlabda büntetődobó Guiness kísérlet a KEFO-n

Különleges kezdeméynezéshez csatlakozik a Kecskeméti Főiskola! A 2016. május 5-én 15:00 – 16:00 között a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) és a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) közös szervezésében a Magyar Egyetemi Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) záróakkordjaként rendezzük meg a Magyarországon egyedülálló “Egyetemi kosárlabda büntetődobó rekordkísérlet”, mellyel megpróbálunk bekerülni a Guinness rekordok könyvébe. Az esemény kettős célt szolgál, egyfelől fel kívánjuk hívni a figyelmet a mindennapos testmozgás fontosságára másfelől pedig a felsőoktatásban oly fontos szerepet betöltő MEFOB versenyeket kívánjuk népszerűsíteni.

A rekordkísérlet jellege: Büntetődobó rekordkísérlet, a kosárlabda büntetődobó szabályain alapuló dobóverseny


Rekord felállítása: Résztvevői létszám mennyisége (cél: egyszerre egy időben minél több hallgató, oktató és a felsőoktatásban dolgozó vegyen részt az eseményen); illetve 1 óra alatt mennyi volt az eredményes büntetők dobása (eredményes büntetők dobása/kosárra dobás – és ez visszaosztva egy résztvevőre)
Rekordkísérlet időpontja: 2016. május 5. 15:00 - 16:00

Nevezés kritériumai - résztvevők köre:
Az eseményen való részvételhez előregisztráció szükséges – minden intézmény maga gyűjti be a regisztrációkat, melyeket egyben validál is (csak azok vehetnek részt, akik köthetők a felsőoktatáshoz).


A rekordkísérletben résztvevők lehetnek:
 felsőoktatási hallgatók
 oktatók és a felsőoktatásban dolgozók (igazolás kell)

 

A regisztrációs határidő: április 22. 12:00 óra 

A regisztrációs felület : https://docs.google.com/spreadsheets/d/12TDKghKC1-h5icjw8Tu3JVE_4Oq96BtqCCeM7xwl9EQ/edit?pref=2&pli=1#gid=142774149

A helyszín : GAMF Kar, Törös Olga Sportcsarnok 

A időpont : 2016. május 5-én 15:00 – 16:00 között

további információ :

Sáfár Tamás safar.tamas@rh.kefo.hu 

Rozner Gábor rozner.gabor@hok.kefo.hu

Facebook

Magyar Egyetemi- Főiskolai Sportszövetség

Galéria

Eseménynaptár