A Gamf futócsapata a KEFO Bajnoka!

Hétfőn, kora délután gyorsan kiderült, hogy az I. „Happy Hour” karok közötti futóverseny csúcsát, nem az örökkévalóságnak futott a „Dolgozók” csapata tavaly! A szinte egész napos borongós idő is gyorsan kiderült, ahogy közeledett a rajt pillanat!

Az immáron hagyományosnak nevezhető egyórás futóverseny rajtvonalánál, a Gamf futópályáján, négy csapat (Gamf Kar, Tanítóképző Kar, Kertészeti Kar, Dolgozók) sorakozott fel, hogy eldöntsék, ki tud egy óra leforgása alatt, a lehető legtöbb kört teljesíteni. A Gamf csapata, mind sebességben, mind pedig létszámban gyorsan a mezőny fölé nőtt, hiszen már a 4. körben (1600 méter után) körelőnyt harcolt ki a tavalyi győztes csapattal szemben. De a többiekkel sem bánt kesztyűs kézzel. Gyorsan megkapta mindegyik ellenfél az első lekörözését és a másodikat és a harmadikat és a negyediket és a …

Az első hely és a győztesnek járó torta sorsa, már 15 perc után egyértelművé vált, csak a KEFO csúcs megdöntése volt a kérdés. Persze a másik három csapat izgalmas küzdelmet folytatott a dobogóért. Féltávnál a Kertészetisek fáradni látszottak és már a hátrányukat igyekeztek minimalizálni, de eközben a TK és a Dolgozók csapata azonos körön belül előzgették egymást. Persze a Gamf Eszperssz robogott tovább és a csúcsdöntés is már egyértelművé vált!

Az utolsó negyedhez érve, a Dolgozók csapata, szorgos hangyákat megszégyenítő kitartással kezdték el lefaragni, az időközben kialakult hátrányukat a TK csapatával szemben. Nagyon izgalmas körök jöttek, de a sorrendben változás már nem.

A II.”Happy Hour” Egyórás váltófutóversenyt a Gamf Kar csapat fölényesen, új csúcsot felállítva nyerte meg.

Részletes eredmények:

  1. Gamf Kar csapata 49 kör-19600 méter
  2. Tanítóképző Kar csapata 41 kör-16400 méter
  3. Dolgozó csapata 40 kör-16000 méter
  4. Kertészeti Kar csapata 36kör-14800 méter

Folytatás következik 2016 tavaszán!

 

Facebook

Magyar Egyetemi- Főiskolai Sportszövetség

Galéria

Eseménynaptár